COVID-19

De hele wereld heeft op het moment te maken met het COVID-19 virus.
Op 6 mei luidde het goede nieuws dat contactberoepen weer mogen worden uitgevoerd vanaf 11 mei.
Dat betekent dus weer mooie nageltjes!
Vanaf 18 mei is NailRAGE weer open for business en zijn jullie van harte welkom.

Om zo veilig mogelijk de werkzaamheden weer te kunnen oppakken volgen hier een paar punten van aandacht:

  • de bedoeling is dar er een klant één per keer binnen is. Dat betekent dat er misschien even voor de deur of in de auto gewacht zal moeten worden zodat iedereen zonder contact te maken elkaar kan passeren.
  • tussen elke klant door zorg ik uiteraard voor goede hygiëne. Alle gebruikte materialen, handvaten en trapleuning worden afgenomen.
  • ik wil graag benadrukken dat bij minimale verkoudheidsklachten de afspraak dient te worden afgezegd. Dit geldt natuurlijk ook van mijn kant uit naar de klant.
    in het geval dat ik mij ziek voel zullen niet alle afspraken kunnen worden verplaatst zoals jullie gewend zijn. Dat zijn simpelweg teveel afspraken die opstapelen. Het zal dus zo zijn dat deze afspraken in eerste instantie komen te VERVALLEN. Natuurlijk zal ik mijn best doen om deze alsnog op korte termijn in te plannen waar mogelijk.
  • reparaties tussendoor zijn voorlopig even niet aan de orde. Ook dit natuurlijk om contact te minimaliseren. Wees daarom alsjeblieft extra zuinig/voorzichtig met jouw set nagels tot de volgende afspraak.
  •  klanten die in het bezit zijn van mondkapjes zou ik willen vragen om deze te dragen tijdens de afspraak.

Wij moeten met z’n allen zien hoe de Corona situatie zich gaat ontwikkelen. Het is voor mij nog even aftasten wat voorlopig de beste manier van handelen is maar één ding is zeker.. Ik heb heel erg veel zin om weer aan het werk te gaan en jullie weer te zien en spreken.

Tot snel!