Behandelingen in de nagelstudio

Solar nagels facebook_groot2 Instagram

Solar (ook wel solar acryl) is een verieuwde vorm van acryl welke door haar fijne structuur dun opgezet kan worden en zeer natuurlijk oogt.
Om te beginnen worden de natuurlijke nagels licht opgeruwd. Dit zorgt ervoor dat het product goed kan hechten. Als verlenging van de nagels gewenst is wordt er een tip aan de nagelrand geplakt, deze wordt in vorm gevijld. Vervolgens wordt over de hele nagel solar aangebracht en afgewerkt door er een natuurlijke vorm aan te geven. Natuurlijk, stevig, verzorgd, 3 a 4 weken geen omkijken naar en nagellak blijft prima zitten. Solar kan als een verstevigend laagje over de eigen nagels worden aangebracht, als French manicure, met een gekleurd of glitter randje.

 • Opvullen solar nagels

  Opvullen is de nabehandeling voor solar nagels die ongeveer elke 3 a 4 weken nodig is, afhankelijk van de snelheid waarin de natuurlijke nagels groeien. Bij een opvul behandeling wordt de oude laag solar iets dunner gevijld en oneffenheden verwijderd waarna het niet met solar bedekte gedeelte licht wordt opgeruwd en opnieuw een laagje solar op wordt aangebracht. De nagels zijn weer als nieuw.

 • Gelpolish

  Gelpolish (ook wel gellak) is een mooi alternatief voor degene die geen kunstnagels op de handen wenst maar wel mooi verzorgde nagels wil. Gelpolish is nagellak die uithardt onder een LED of UV lamp. Anders dan gewone nagellak blijft gelpolish uitstekend zitten op de natuurlijke nagels. U heeft tot twee weken geen omkijken naar uw lak.

  LET OP: gelpolish, in tegenstelling tot (solar)acryl, bied geen verhardende laag op de nagels. De hoeveelheid tijd dat het blijft zitten hangt af van de dikte van uw eigen nagels.

 • Manicure

  Bij een manicure worden de vingertoppen geweekt in een badje met warm water. De nagelriemen worden terug geduwd en het overtollige eelt weggeknipt. De nagels worden in de gewenste vorm gevijld. Daarna volgt een korte handmassage en ter afsluiting worden de nagels in de gewenste kleur gelakt.